dilluns, 9 de març del 2009

COMUNICAT DE SUPORT A LA VAGA DE FAM

COMUNICAT DE SUPORT A LA VAGA DE FAM

Des del Col·lectiu d'Estudiants del Maresme, volem expressar el nostre suport a en Tomàs per aquesta valenta iniciativa de recórrer a la vaga de fam per aturar el Pla de Bolonya.

Avui fa 15 dies que Tomàs Sayes, estudiant de la UAB, va declarar-se en vaga de fam. Les autoritats han aconseguit que els estudiants acabem ben farts de veure com intenten imposar-nos lleis que només afavoreixen a la butxaca de la gent amb corbata. Volen conduir-nos per on ells volen. No ho aconseguiran.
Estem vivint uns mesos bastant actius a arreu d'Europa, per rebutjar el Pla de Bolonya. Una vaga de fam és una mesura molt dràstica, que demostra valentia, coratge, força de voluntat i rebel·lia. Una mesura que tots hi estem recolzem, i hi estem d’acord, però que preferiríem que no fos necessària per aturar una llei d'universitats, una llei que han volgut implantar de manera totalment antidemocràtica, sense escoltar les protestes i opinions d'una majoria d'estudiants i professors. Per això han aconseguit que arribem fins aquí. I més lluny que arribarem si no l'aturen ja.

Els estudiants de secundària del Maresme, animem a tots els estudiants, a continuar lluitant per exigir que s'aturi l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior, que readmetin els 6 expulsats de la UAB, i que no tornin a recórrer a la raó de la força per intentar fer-nos callar. Demanem unes lleis competents, que satisfacin les necessitats reals del poble. Per això ens veurem aquest dijous 12 rebutjant Bolonya, i el dijous 19 manifestant-nos contra la LEC.

Sobretot, una abraçada, Tomàs!

Col·lectiu d’Estudiants del Maresme

9 de març del 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada